راهنمای جامع خرید پاور بانک
هنگام خرید به هریک از فاکتورهای ظرفیت اسمی، ظرفیت واقعی، شدت خروجی، شدت ورودی و نوع پورتهای روبرو خواهید شد. در ادامه این مقاله شما را راهنمایی خواهم کرد که مدلهای پاوربانک را بشناسید و اطلاعات بیشتری در مورد خرید پاوربانک داشته باشید.
راهنمای جامع خرید پاور بانک
پاوربانک انرجایزر ۱۰۰۰۰ مدل UE10022
ظرفیت اسمی
ظرفیت اسمی همانطور که از نام آن پیداست ظرفیتی است که تولید کننده برای پاور بانک تعریف کرده است و میتوان میزان آن را روی درب جعبه پاوربانک مشاهده کرد.
معمولا تصور میکنیم که ظرفیت پاور بانکی اگر ۲۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت باشد و ظرفیت موبایل شما ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعت باشد، پاور بانک قادر خواهد بود که ۴ بار موبایل شما را ۱۰۰% شارژ کند. ولی در واقع این توان را ندارد، میتوانید علت این مورد را در ظرفیت واقعی آن دنبال کنید.
ظرفیت واقعی ، بیشترین سوال خریداران
همانطور که اشاره کردیم اعداد روی پاور بانک به طور قطعی قابل اطمینان نیستند و باید به ظرفیت واقعی توجه کنیم. در واقع باید بدانیم که هدف تولید کننده از ظرفیت واقعی گول زدن مشتری یا تکنیکی جهت بازاریابی نیست بلکه پاوربانک همچین ظرفیتی دارد. اما به دلیل گرمایی که از پاور بانک تولید میشود این مقدار انرژی از بین میرود.
برای مثال در پاور بانکی ۱۰,۰۰۰ میلی آمپری حدود ۹,۰۰۰ آن واقعی است.
سوالی که مشتریان ما دارند این است که از کجا بدانیم چه میزان از ظرفیت پاوربانک ما واقعی است؟ که میانگین ظرفیت واقعی پاور بانکها بین ۷۰% تا ۸۰% است.
توان خروجی
راهنمای جامع خرید پاور بانک
توان خروجی پاور بانک به زبان ساده و ریاضی:
آمپراژ (A) X ولتاژ (V) = وات (W)
عددی که از این فورمول به دست میآید نشان دهنده سرعت شارژ شدن دستگاه شماست.
به طور مثال روی پاور بانک UE20001QC که از نوع فست شارژ نیز میباشد، مینویسند:
خروجی فست شارژ:
۳A x 5V = 15W
و
۲A x 9V = 18W
و
۱٫۵A x 12v = 18W
پورتهای ورودی، Type-c یا میکرو یو اس بی؟
پاور بانکها روی پورت USB در مورد حالتهای توان خروجی انرژی به شما اطلاعات میدهند. اما مسئلهای که مهم است پورت ورودی انرژی به پاور بانک است. این پورت را معمولا در بغل پاور بانک تعبیه میکنند. پورت ورودی به پاور بانک اکثرا MICRO – USB هستند و این قابلیت امروزه دیگر زیاد پر طرفدار نیست چون نسبت به سری TYPE – C سرعت کمتری دارد.
امروزه استفاده از سری TYPE – C توسط تولید کنندگان موبایل رو به افزایش است. یکی از دلایل برتری این سری نسبت به سریهای قدیمیتر سرعت بیشتر انتقال انرژی از منبع برق به پاور بانک است.
کلاس وزنی یکی از موارد مهم راهنمای جامع خرید پاور بانک است
به نظر خیلیها اصلیترین ویژگی پاور بانک قابلیت حمل و انتقال آن است و این قابلیت هنگامی میتواند مفید واقع شود که فضا و وزن کمی داشته باشد. به همین دلیل تولید کنندگان کلاس وزنی پاوربانک ها را به ۳ دسته تقسیم کرده اند.
کلاس وزنی سنگین : بیشتر از ۴۰۰ گرم
کلاس وزنی معمولی : بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم
کلاس وزنی سبک : کمتر از ۲۰۰ گرم
جنس باتری، عامل بسیار مهم بر کیفیت شارژ
اگر زیاد از پاور بانک استفاده میکنید به احتمال زیاد باتری پاور بانک شما در معرض خطر قرار میگیرید. علائم خرابی پاور بانک معمولا با ورم باتری یا ترک در بدنه پاور بانک نمایان خواهد شد. بهتر است قبل از خرید پاور بانک به تولید کننده باتری آن توجه کنید و آن را از شرکتهای معتبر تهیه کنید.
نکته: بعد از اینکه پاور بانک را تهیه کردید. یک دور کامل شارژ آن را خالی کنید و سپس آن را فول شارژ کنید. این قاعده باید هر ماه تکرار شود تا پاور بانک شما آسیبی نبیند.
پاوربانک انرجایزر ۱۰۰۰۰ مدل UE10022
پاور بانک خورشیدی چیست؟
خیلی از ما با شنیدن اسم پاور بانک خورشیدی ممکنه تصور کنیم که دیگه از پریز برق دیواری و لوازم برقی برای شارژ پاور بانک بینیاز میشویم و دیگه نیازی به آنها نداریم. چون خورشید همه جا هست و با قرار دادنش زیر تابش خورشید میتوان آن را هر روز فول شارژ کرد و از آن استفاده کرد. اما واقعیت این است که پاور بانک خورشیدی علاوه بر قیمت بالایی که نسبت به پاور بانکهای عادی دارد، موقع شارژ کردن با نور خورشید به زمانی بین ۵ تا ۷ روز نیاز دارد که شاید مورد پسند کاربران نباشد.
راهنمای جامع خرید پاور بانک وایرلس
پاوربانک انرجایزر ۱۰۰۰۰ مدل UE10022
نسل جدیی از پاور بانکها هستند که امروزه بازار آنها در حال رونق است. نکتهای که در مورد این سری وجود دارد باید موبایل شما از تکنولوژِی Qi پشتیبانی کند.
تکنولوژی Qi در سال ۲۰۰۸ توسط کنسرسیوم Wireless Power اقدام به فعالیت کرد که به وسیله یک سطح الکترومغناطیسی جریان ۵ واتی را به گوشی و یا دیگر محصولات الکترونیکی وارد میکند که این میزان ولتاژ ورودی مصادف با اکثر شارژر های سیمی است.
این استاندارد ۲۰۰ شرکت معتبر را پشتیبانی میکند، شرکت هایی مانند HTC ، Sony ، Google ، Samsung و … مورد استفاده قرار میگیرد.
نحوه کار این پاور بانکها به این شکل است که یک سیم پیچ استوار متشکل از یک سیم پیچ فرستنده و یک سیم پیچ گیرنده با بهره گیری از جریان متغیر یک میدان مغناطیسی پایدار ایجادکرده که باعث شارژ کردن محصولات الکتریکی میشود.
موبایلهایی که دارای بدنۀ شیشهایی هستند تشخیص آنها برای پاور بانک بسیار آسانتر از موبایلهایی است که دارای یک لایه آلومنیومی هستند، بهتر است قبل از خرید اطلاعات دقیقی در مورد جنس بدنه پشت موبایل خود داشته باشید.
مشاهده ویدیو راهنمای جامع خرید پاور بانک در آپارات
https://www.aparat.com/v/4WplH